Salonboot “Clasina”

Type:                Luxe motorjacht
Bouwjaar:        1914
Capaciteit:       40 personen, binnen en buiten
Bemanning:    schipper en matroos
Vaargebied:    Friese steden en meren
Vaarperiode:  Jaarrond,niet bij ijs
Opstapplaats: Heeg, andere plaatsen in overleg
Tochten:          Min 2 uren, niet in donker

De “Clasina” is als luxe motorjacht in 1914 gebouwd op de werf “De Amstel”, naar een ontwerp van de bekende scheepsarchitect J.P.G. Thiebout. De binnenhuisarchitect Lion Cachet tekende voor het Jugendstil interieur. Het is een stalen schip met en mahoniehouten opbouw. Door de slanke lijn van het schip maakt deze nauwelijks golfslag. Er zijn meerdere salons met mooi houtsnijwerk, evenals geslepen ramen. Boven op het dek kunt u met mooi weer buiten zitten.

Met familie, relaties of vrienden het water op, naar kleine dorpjes, het Scheepvaartmuseum in Sneek, of het Nationaal Park de Alde Feanen. U kunt ook met uw personeel, collega’s of relaties naar de wedstrijden van het Skûtsjesilen. De Clasina is voor maximaal 40 gasten. Dit klassieke schip heeft zijn thuisbasis in Heeg, op verzoek is elke opstapplaats in Friesland mogelijk.

ArrangementenPraktische zakenPrijsoverzichtUitermate geschikt voor

ARRANGEMENTEN:

Diverse arrangementen; we maken graag een vaarvoorstel met lunch, borrelhapjes of cruisen over de wateren. De Clasina heeft als basis opstapplaats Heeg, wilt u opstappen in Terherne bij Varend Friesland zijn daar extra voorvaarkosten aan verbonden, zie onder prijzen.

PRAKTISCHE ZAKEN:
De Clasina is geschikt voor maximaal 40 personen, er zijn zitplaatsen binnen en buiten. Er zijn 2 salons en u kunt ook bij de schipper in de stuurhut zitten. De Clasina vaart niet in het donker. Aan boord van de Clasina is catering aanwezig. Koffie/thee en gekoelde dranken. Een lunch of diner aan boord kan ook worden gerealiseerd. Maar ook een lekker gebakje bij de koffie of hapje bij de borrel. Er is een toilet aan boord van de Clasina. Het schip is niet rolstoeltoegankelijk.

PRIJSOVERZICHT:
Vaarprijs inclusief bemanning: vaartocht van 2 uren € 270,-. Bij vaartochten van 3 uur of meer is de uurprijs € 125,00 per uur.

Opstapplaats Clasina: Heeg, andere plaatsen in overleg voorvaarkosten € 60,- per uur (incl. BTW).

Opstapplaats Clasina in Terherne: extra  voorvaarkosten  € 180,- (incl. BTW )

UITERMATE GESCHIKT VOOR:

De “Clasina” is o.a. in te zetten voor:

  • Familiedag
  • Personeelsuitje
  • Bedrijfsrelaties
  • Naar de Skutsje wedstrijden
  • Vaartocht in combinatie met Musea, Dorpentocht, Alde Feanen

You may also like...